Friday, September 25, 2009

raya cam SHIT

aku nak cerita pasal raya aku
tapi tak ada mood lagi lah..tak tau nape malas.huhu

maybe coz line CELCOM yang cam gampang..huhu
bodus betul lah CELCOM ni.nasib baiklah tak ada emergency kes..
kalau tak mati gak aku.
dahlah hp DIGI aku masuk jamban..
nasib baik aku dapat balik..

tapi yang penting aku boleh hidup lagi tanpa HP ditangan aku selama 2hari...hihi
rasa best gak bila tak ada orang call-call n msg-msg ni..
tapi yang tak ley blah nye bila de line je hp aku akan full ngan msg2 miskol..sekali masuk dekat 20msg..tak mati plak..huhu


wawawawawawawawa

aku bosan kat opis ni...
mau gi beraya ke muo petang ni..

1 Comment:

  1. CheQ PP JoY said...
    gmok..
    xnk ry ngn ak ke??

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails