Monday, April 27, 2009

1st day in dis week

arini 1st day aku kerja pada minggu ini.
alhamdulillah semua berjalan lancar...
selama aku MC.ramai giler customer yg nk bli brng..smuanye nk bli GPS..garmin 205 n 205W..
aku dh ley hafal dah dia nye harga n speck dia..huhu
tadi mmg aku explore abes2 pasal GPS tu..
then,petang tu bos suruh aku wat vedio pasal 1 benda ni..tapi aku xsiap lagi..baru amek pic jerk..hihi

esk aku myb nak explore pasal power analyser kot..aku ngah blur skunk ni..lupa sgt2 cmne nk guna bnde alah tu.padahal time study dlu prnh blajo..wawawa..anybody can help me?

demam aku sbnrnye tak baik lagi,de lagi selsema n batuk skit2 lg..wawa..hope 1 ari 2 ni baik r..klu tak aku rse cm high je lg..bwk kete pon kkdng rse high jerk..
knp r ni..myb coz penangan ubat2 yg aku dh telan b4 ni kot..bnyk sgt dah aku telan..wawa

hopefully aku akan kembali normal.aku nk fokus kat kerja ni..

6 Comments:

  1. yanasaja said...
    die neh anak yg manje dan panas baran......

    ehhh..jgn overdose plak amek ubat!!!!! bahaye nehhh....
    sYafiQ said...
    hoho...
    ne de mnje..pns brn tu btul r..
    tp ne ko tau ek?
    wei..batuk aku dh kurang r..hihi
    yanasaja said...
    yelah tuh kurang...bunyi batok dah ar scaryyyy.nak jadik mcm kat gmbr kotak rokok tuh ar kann
    sYafiQ said...
    hoho..
    gmbr kat kotak rokok tu smua tipu smata2..
    tiada yg 100% kaitan pon ngn perokok tegar..haha
    syIDek~ said...
    jom r g jejak warisan, ari jumaat ni gerak dr ump..
    ko dtg ar cni ari kamis malam kew paling lewat..
    hoho..
    jom r wei..
    sYafiQ said...
    aku kje r beb ari sbtu..huhu
    mau mncari rezeki..hihi
    kalau dekat dah lama aku gi ari sabtu tu..jauh r..huhu
    ongkos pon ngh sengkek..
    mau saving for nxt month..

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails