Tuesday, September 23, 2008

kali ni aku nk cite pasal perjalanan aku pulang ke rumah..hihi
sbnrnye aku xplan pon nk blk tp abh aku ajk blk coz raya dia xblk..so,dia ajk aku blk ari jumaat.aku ikut je r..aku ingt dia sampi lps jumaat ke..tapi b4 jumaat dia sampi ump ni..pas solat jumaat bru grk blk..aku pon pe lg pas solat je trus packing brng aku..aku angkut brng2 yg aku xgne blk sekali coz kang blk pas final bwk sket je brng..hihi.
aku gerak dari ump ni pkl 2.30pm...punye aku kelam kabut sampi terlupa present yg aku nk bg kat zima tu..birthday dia 28.8 aritu..sory r syg eh..trlupe nk bwk..hihi..den aku drive hilux abh aku bernombor flat QTC17..nsb baik r aku bersahur pg td..klu x mmg xlarat gak coz pns gle aritu..huhu..tp mmg best gle jlng mmg kosong gle..so,aku pe lg..aku tekan je r seberapa yg boleh..hihi..plng kurang 120..tp aku maintain 130..hihi..mak aku budjet ktorng smpi dlm pkl 7 dh nk buka..last2 pkl 5.25pm aku dh smpi dh..hihi

aritu aku buka beso gak r..yg pnting de favorite food aku iaitu ikan sembilang masak asam pedas..hihi..den kat rmh aku ramai gak yg blk coz tok wan aku bru je kuo hospital coz kne demam panas..

den ari sabtu pagi aku dh gerak g jb..bnyk bnde aku kne wat g jb..1st amek adik aku yang kat teknik tu den amek adik aku kat utm tu den aku g utm de lawatan dr FKEE den nk jumpe syg aku..hihi


aku smpi utm dlm pkl 8..aku amek bob den g amek adik aku kat TIJB tu bwk g UTM..dia dok ngn adik aku lg sorng..coz kang nk blk sma2...dlm pkl 8.40 aku smpi UTM semula utk join lawatan dak2 ni..den aku bgtau zima srh dia jmpe bob srh amek brng aku bg..pdhl bnde tu trtinggal..hihi..sje je nk dgki dia..sory eh syg..hihi..
den zima dah sampi kat kolej U9 tempat bob tido..mke dia pelik gle coz aku dtg ngn bob..hihi
last2 aku lpk ngn dia.lme gak r..hehe..


den dia blk klj dia aku g join talk ngn dak2 ni..abes talk tu dlm pkl 12 xslp..dak2 ni nk srh aku bwk g JJ Tebrau..tp pk blk kang susah diorng nk blk..cnfirm jem r.last2 diorng g JJ tmn U jerk..hihi...

dlm pkl 1 aku g amek zima bwk g JJ tmn U..den ktorng jmpe bob n maro..diorng nk ikut aku blk rmh aku..den dlm pkl 3 ktorng grk g Kg Melayu untuk membeli murtabak dan air katira..hihi..tu r bnde yg aku ngidam2 kn.haha
den aku g singgah g rmh cik dayah amek brng mak aku pesan..

dlm pkl 4 lbey aku smpi UTM semula untuk anto zima n amek adik aku..
den pkl 6 ktorng smpi rmh...rmai r kat rmh aku smpi bob n maro segan..haha

den mlm tu pkl 8 aku bwk maro n bob g rmh acik aku..dekat je ngn rmh aku.ktorng tdo stu coz rmai sgt kat rmh..hihi

den ari ahad plak aku kene anto adik aku blk teknik semula..ktorng grk pkl 2..aku g amek zima dlu kat UTM den bru g anto adik aku...
pastu aku bwk si bob n maro g JJ Tebrau..si bob nk shoping...dlm pkl 4 gak r smpi JJ Tebrau tu..aku terlupa yg ar ahad..mmg r ramai org..huhu..
aku usha 1 kedai 1 kedai kat dlm tu..hihi..aku nk bli bju tp cm xbrkenan..de yg berkenan plak bso plak..huhu
den pkl 5.40 ktorng kuo dr JJ Tebrau tu...
aku g anto zima g blk kolej dia den ktorng blk rmh...
pkl 7.30 gak r smpi rmh..buka kat ats highway je ktorng..hihi

den ktorng siap2 nk blk kuantan..abh ckp nk grk blk pas isyak..
dlm pkl 9lbey gak r bru grk..abh drive smpi segamat..den stop minum jap..pastu aku drive smpi ump terchenta ni..hihi..
dlm pkl 1 xslp ktorng smpi sni..hihi

5 Comments:

  1. mocQachinno said...
    elelele...siap wat surprise kt zima.sweeeeet sgt...(ahakz =p)

    pendek cte mmg puas ati la kn blek dz time.klu dpt air nira tu msti lg best.bru complete.hehe~

    ps:nk gk wat trademark kite2 je tu
    sYafiQ said...
    haha....tau xpe:p
    sje je nk wat sprise kat dia..hihi

    mmg puas ati r blk.hihi..
    xpe kang cri air nira kat sni jerk..

    biase r trademark ktorng..wjb ade..hihi
    .rabiatulhuda alsagoff said...
    wah3....bahgie nye die...
    ape yg di idam kn da dpt....
    huhu...
    + jumpe yg tsyg...
    mst sonok + puas ati gile kn....
    ilang skit rindu tu...
    ye x?
    ngee~
    sYafiQ said...
    hurm..
    lbey krng cmtu r..hihi
    but dpt kmpl 1 fmly tu yg lg puas..
    .rabiatulhuda alsagoff said...
    tol tu...
    famili adalah segala nye...
    tnpa famili xde la kite...
    huhu...
    slmt ari raye...

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails