Wednesday, March 26, 2008

playboy vs playgurl

sekadar gambar untuk dikongsi

aku sebenarnya dah lama nk post tajuk ni coz aku rse korang yg pemikiran yang sempit lg kuno itu lah yg menyebabkn org lain terkena akibatnya..aku pon xphm knpa rmai mngatakan yg aku ni playboy..aku memang mngaku yg aku ni jenis suka brkwn n ley r gak dkatakan rmai kwn gurl..but ktorng kst kwn je r..knp nk ckp ktorng cple?adkh korng ni jlous ngn aku?or wat?aku rpt ngn gurl ni slh..kwn ngn gurl ni xbley..pe hak korng ek nk tntukn aku kwn ngn spa?klu aku kwn ngn mat rempit korng xplak pertikaikn ek..plik2..aku ni xde bini or tunang pon beb..klu aku dh de hbngn ke pe xdenye aku nk kwn ngn org cmtu jerk..huhu..myb nmpk aku cm mesra je ngn grl kot..mmg aku ngku aku mesra ngn grl..n skunk ni mmg aku rpt ngn sme1 grl..but ktorng xde pe2 pon..jst fwen..aku lbey senang cmtu beb..kra 2 2 memahmi..xde r kne kongkong ke..pe ke..aku klu dh de cple aku ckp r beb..skunk ni aku sngle n aku nk rse hdp sngle n rmja skunk ni..bnyk bnde lg aku nk wat...n aku nk tny r kat korng knp klu grl rmai mmbr boy xprnh aku dgr dprtikaikn..pe bezanye ek?xde plak ckp grl tu playgrl ke..aku plik r..aku ley trma r klu ckp aku ni playby klu aku de psng bnyk cwngn ke pe ke..but aku xde psng pe2 pon..cm aku ngn zima dlu pon de gak org ckp aku cmtu..huhu..aku plik r..slh ke bla org cple nk mmbr ngn grl lain or nk brsosial sket..mmbr xsme ngn gf or bf beb..stiap org msti de org yg dia nk rpt..jrng r cple slalu cite ke pe ke kat gf or bf dia..biasnye dia akn stry kat org lain yg dia cye..cm aku aku ske cite kat org..but aku xprnh ciite full stry kat spa2 pon...coz kta kne de gak rhsia beb..rhsia tu maruah kita..but aku dh xkeysh pe korng ckp..yg ptng aku aepy ngn life aku skunk..

1 Comment:

  1. ::.chocolate ice.:: said...
    aku tau ko mmg bkn playboy..
    coz klu playboy means ko ade pasang rmai awek in a same times ur lepas clash ade jew awek bru menyusul.
    itu bg aku ialah playboy..
    maybe rupe ur gaye ko kut org kate ko playboy..
    diulangi..MAYBE..
    n da most person that said ko playboy..gurl rite..
    so..ko tanye la gurl2 tu..npe ckp ko playboy..selalunye die xberi jawapan kan..
    so...
    cari jawapannye sahabatku..

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails