Thursday, March 13, 2008

long distance couple

zaman skrng ni rmai yg ade long distance cple...trmasuk r aku sndri..mmg hometwn aku jhr...tp biase r dh stdy kat kntn,jrng r gak blk rmh..klu blk pon ssh gak nk jmpe,ye r..dia kat jb.rmh aku kat bp...hurm...long distance cple ni mmg snggp memeritkan..tp klu xprcya 1 sme lain mmg ssh beb nk kekalkn rltion tu..sbb tu,org2 yg cekal n tbh je ley maintainkn reltion tu..cm aku,aku dh 5mnth brjauhan ngn dia..aku rse aku ley lg thn beb..lgpn klu dkt ni pon ssh gak beb..ye r,cnfrm akn dok brkepit 24hrs...aku jns yg xske cmtu..coz aku ni jns ske free...xnk brkepit jerk..bg aku,long dstnce cple ni r ley tnjkkn kat kta yg cple kta tu cmne n kta ley tau dia ley hdp ngn kta ke x..bkn hnya pd brckp jerk..ye r..cbe korng byngkan if korng khwn..n korng msng2 dh de job n bz..so,kat stu r kta ley tgk cmne psgn kta tu tgk kta..ye r.time kta kje bkn bkrja ngn dia..tul x?kta slalu akn brhbng ngn org lain..klu dr b4 khwn kuat jlous..lps khwn lg r..mmg klu aku xley hdp beb..ye r...evry people nk kn prvcy n free..klu dkongkong jerk..mmg korng xrse nkmt hdp beb..mmg dlm islam if dh khwn.isteri kne ikt ckp suami..but time cple pon korng nk ikt ckp bf korng ke?huhu...plik aku ngn dak2 zmn skunk ni..xnkh lg dh cm dh nkh..huhu..sbb tu r trjdinya zina..menghalalkan pe yg x halal...huhu...bg aku,long distnce cple ni ada kbaiknnye...korng ley hdp bebas n xkn trkongkong beb...hurm..aku pon xtau r pe y aku mngarut ni..hehe..maklum r..ngh pagi buta aku type ni..org smua tdo aku wat ayt...hehe

3 Comments:

  1. Daoz said...
    kire ko trgolong lam golongn yg cekal n tbah r?pe citer break jgak akhrnya?
    sYafiQ said...
    huhu...aku pts pon bkn coz long dstnce r...de sbb lain...
    norraien said...
    hoho mmg betol..
    tp x sumer long dintance leh kekal lame n kalo kene pade tmpt nyer insya Allah leh kekal lame..
    cam i pon same gak,b4 diz ma ex kat jb tp kami jauh n die wat kptsn break ngan i..
    ya Allah time tuh perit sgt nk timer kptsn tp nk wat cane dh die yg nk so i timer dgn redha..
    dh hampir setahun kami break..
    rindu syg sumer ade tp nk wat cane an..

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails