Monday, March 17, 2008

170308

hari ni de r sjrh dlm hdp aku..huhu...3rd time aku ptus ngn gf aku sorng ni..huhu...n aku rse dis time aku dh tawar ati dh..huhu...pe nk jd pon jd r..aku dh mls nk pk...aku dh mls nk pk psl dia coz de bnde lain yg aku prlu pk slain dia...my family.my stdy n my future is more important then her..ssh r beb klu kta kne phm org tu je tp org tu xphm ngn kita..huhu..mmg brt 4 aku lpskn dia.ye r..she my 1st true love...huhu..i hope dia wat kptsn yg btul n baik 4 dia n aku..aku xnk kptsn tu 4 dri aku jerk..aku xnk dia anggp dia je slh...aku ngku aku pon de wat mstake..tp kptsn aku ngn dia xde pngaruh dr org lain or coz some1...its about our cple...huhu...aku hrp dia dpt pe yg dia impikan...n jmpe jdh yg dia ingnkn..aku tau aku xsesuai ngn dia coz aku ni strf ngn dia..lgpn aku ni smoker n aku minat sgt bola..dia xske aku cmtu....aku xkn ubh dri aku coz some1 gurl..not me k...aku rse de hikmah dsblk pe yg brlaku ni kot..huhu...skunk ni aku akn kjr my aims...4 end of this year n nxt year..aku hrp aku akn dpt pe yg aku aims kn tu...n aku hrp korng yg xknl aku tul2 jgn ngata aku bkn2 eh...aku xske org yg mengata org lain tnpa usul periksa ksh sbnrnye..tp aku xkeysh korng nk ckp pe pon coz mlt manusia ni ssh nk ttp..huhu...k r...caw

1 Comment:

  1. ::.chocolate ice.:: said...
    takziah ats penceraian ko..bykkan bersabar..pedulikan ape org kate..wa caya sama lu bro..

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails