Tuesday, March 4, 2008

ayh??

arini aku kne present project autotronic aku...present nye blh ptng..mlm b4 present tu aku tdo lmbt..dlm pkl 5lbey..aku siapkn project report ngn mmbr2 aku..mlm tu gak yg aku dpt tau pg tu jst de 1 class je iaitu titas jerk..aku sdr2 dh pkl 9am...aku pon pe lg trk smula comforter aku..hehe...last2 aku bgn pkl 11lbey..hehe..aku bgn wat preparation 4 present ptng tu...huhu..pastu aku dpt cll from my dad..dia nk dtg u aku coz dia nk g kntn..huhu...aku g lab dlm pkl 2.30pm den abes dlm 5.30pm...abh aku pon smpi kat ump ni...aku ingt dia sorng2 rupenye dia ngn fmly 2nd dia..huhu..kkdng aku rse jlous gak ngn adk tri aku..ye r..evry time ngn ayh aku...time aku umo cm diorng tu ati aku ni sntiasa nk menentang jerk..ye r...xprnh dbri ksh syg dr seorng ayh...cme strt aku msk ump ni je r aku dpt rsekn ayh aku de r t8 cre psl aku n adk2 kndng aku...myb sbb aku dh dkt kot ngn dia..huhu...hurm...dis week aku nk blk coz ma aku dh bnyk x tny bla nk blk..ye r..adk brdk aku smua skunk dh kuo..adk aku sorng tu kat kmph n lg sorng kat tijb.....hehe...k r...nnti smbng lg..aku nk g mndi...

1 Comment:

  1. siti said...
    tu yg dinamakan pgalaman along....now along tgk le dari pgalaman tu along akhirnya leh jadi cepat matang....
    tgk pd mak..camne susahnya nak besarkan anak2....
    sbb tu cik daya rasa amat le pnting & wajib bagi along pkrkan kbahagiaan mak lak....

    klu tak de masalah mnimpa kita tak tau apa hikmah dsebaliknya....

    now it's ur time to payback..

    jadi le anak yg soleh yg boleh jadi kbanggan mak & abah...
    buktikan...anak2 yg mbesar tanpa abah kat sisi..leh jadi insan bguna.......

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails