Friday, October 9, 2009


untuk kegunaan dirumah

untuk kemudahan ketika memandu

untuk mengambil gambar

untuk kemudahan ke mana-mana

atau


untuk kepuasan telinga ketika memandu



semua ini adalah bergantung kepada budget pada 2bulan ini.
hopefully by end of this year dapat apa yang aku inginkan ini.
Insya ALLAH

8 Comments:

  1. ♥chentaMAYA™ said...
    ahah~
    saye sgt lah nak dslr!
    tp tggu kilije dlu!~
    sYafiQ said...
    hihi...org yg dh bekerja ni pon xmmpu lg mau beli..wawawa
    hamster_ciut said...
    dapat kereta bru jgn lupe bwk aq jln2..hahahaha..:p
    sYafiQ said...
    hihi..insya allah..
    xde hal r..hehe
    doakan aku dapat smua ni
    jumapx said...
    meriah org bekerja skrg...
    nak apa je dpatkan...he3



    p/s:tak sabar lak aq nak kerja...hu3
    Farani Mustafa said...
    semua bekeperluan ko da tulis. tinggal yang ni je ko xtulis:

    1. untuk melengkapkan rukun islam
    2. untuk menyandarkan kasih sayang

    (ada satu lagi ak nak tulis tp xsampai ati lak, hahaha :D)
    sYafiQ said...
    jumain : ha..tau xpe..tp nk dptkn bende yg kita nk ni mcm2 dugaan beb nak kne tempuh..huhu

    rani : pe yg lg 1 tu?huhu
    yaya chan-tik??? said...
    Good Luck! :D

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails