Monday, August 3, 2009

3hari perjalananku

jumaat lepas,aku pulang ke kampung halaman aku.
coz hari sabtu aku de meeting n kebetulan cik amat kahwin.
aku gerak balik ngan bad.dia tumpang sampai rumah dia kat muo.
kitorang gerak pkul 3ptg..
aku sampai rumah dalam pkul 7 kot..

then,ari sabtu aku gi masuk office kat batu pahat.
tak banyak kerja pon aritu just kitorang kuo gi makan n meeting kat banang golf & residance.
meeting pon cam rileks2 jerk..
yang penting target sudah samapai..hihi

then,lepas kerja aku trus g rmah tok e..cik amat kahwin..tahun ni je dah ramai giler aku gi kenduri kahwin..hehe..turn aku bila r pulak kan..hihi

tapi aku tak kan kahwin selagi aku xde aset kot.memang best r wedding tu coz cam happy jerk..hihi
ditambahkan lagi ngan sedara mara semua cam ada jerk..hihi..aku ngan family ni mmg closed r..dats y cam happening jerk..hihi

aku blik lmbt gak r..petang gak aku blik rmh..
then,mlm tu bad dtg rmh aku..tibe2 je aku ajk dia g bp lg..hehe..coz aku sje jerk..cam tertarik nk gi dataran coz de event uthm..
kitorng lepak dataran.then,sje jer rojerk yana.dia cakap dia kat carefour.
aku pon pe lg,ajk dia mkn..coz aku ngn bad ngh lapo giler..hoho
kitorang mkn kat bustand lama..

dlm pkl 12 gak r blk..hihi
then,esoknye aku gi jb..
anto ain blk teknik.
then,amek ya kat utm.
last sekali gi jusco coz bad nak cari jam.last2 tak dapat,aku je yg dpt kemeja...haha
then, gi tiram coz aku nak amek barang2 peniggalan aku sket..

aku trus balik rmh time tu..dalam pkl 9 smpi rmh..then,rileks2 jap trus gi bp..hihi..gi amek meja n krusi kat rmh pok de aku..hihi...ni smua aku collect coz nak bwk blk kl..hehe

nantikan gambar2 rmh aku..apartment sri kayan..but bila masuk rmh aku..dah cam bkn apartment but condo..hihi

0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails