Sunday, June 21, 2009

bp or kl

now,aku kat batu pahat.
ari jumaat tengahari aritu aku sampai batu pahat.
on the way balik bp tu,aku gi semenyih jap,jumpe customer mau moisture meter.so,aku gi lah wat demo.alhamdulillah dia happy with my demo..i think he buy that device..

then aku sampai bp around 2pm...
aku blik rmh jap n then g maybank coz aku nak settlekan asb aku yang tak setel2 lgi..
tp skunk dah setel dah..lega sket..pas settle aku gi office..

aku masuk office je dah banyak bnde aku kne wat..huhu..
isnin ni aku kne g jb coz de appointment..
before aku g jb aku kne jmpe customer kat office dlu coz dia nak tgk brng.hurm..

hopefully tomorrow brjalan lancar r..
this week aku akan kerja kat bp..
next 2weeks aku akan g kl plak..

dis week aku rse sengkek gler..huhu..mane tak nye,claim aku dah dekat sama ngan basic aku..hihi...
but its ok,gaji sudah mau masuk..hehe..
claim aku for 2weeks je dah dkt 700..giler r..aku cam tak caye jerk..
kpd damily aku yg bntu aku,aku akn bayar balik duit u all..dont worry..
but after aku dapat gaji r..hehe

aku rasa kerja kat kl lg seronok,coz taklah bosan sgt..aku rasa aku nk mntak boss aku kerja kat sna jerk den klu dia taknak sewa appartment lg,aku akan sewa bilik r...coz b4 ni aku slalu lepak rumah bob.rumah dia pon ok gak..tak delah jauh sgt ngn office..

pe pendapat korang ek?
adakah nak suroh aku kje kat bp or kl?
kat kl aku akn dpt elaun yg teramat banyak n claim pon akan bnyk gak..
n aku taklah penat for travel..huhu

3 Comments:

  1. n@na arizon@ said...
    kl la,..
    wikend leh jumpe sume membe2..
    bp pun oke..
    aritu ayah aku pun dah suruh LI bp..
    tapi aku rase cam all out,. KL la..
    byk reason,.
    tp malas nak tulis sini. hihi

    KL je la bro..~

    dh kaye t wat banglow kat bp..
    cam ayah aku..kumpul wet byk2..
    dah sukses pindah joho tenangkan diri.
    terbaik wok!
    c h o c o l a t e i.c.e said...
    kl..kl..kl..
    Saz-e-La said...
    eh pe plak...g duk bp tu..semak je cni..hehehe.. ;p
    xdela..mehla duk cni je..leh lepak sesama slalu..nnt2 mana tau dak2 ni pakat Li kat Kl sume...sure best dpt lepak rramai

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails