Wednesday, May 20, 2009

KL

today aku gerak gi KL..
aku de 3appointment ngn customer..
aku gerak dari batu phat ngan abg yusuf,bos(steven) n alvin..

1st,we all go to Shah Alam..Nalco Engineering..diorang nak beli medical thermometer n infrared thermometer..so,aku gi wat demo..n diorang confirm beli..hihi

2nd place,we going to Recall...kat shah alam gak..customer ni beli data logger..6unit semua sekali dia beli..hihi

3rd place,Pecca leather.diorang nak beli metal scanner..aku wat demo tunjuk diorang..
n diorang punya respon aku rasa mau beli banyak..hihi

aku rasa aepy coz customer semua ok..hehe

then,we all gi midvalley..
jalan-jalan cari pasal..haha
aku malas nak berjalan,so,aku lepak kat starbuck jerk ngn abg yusof..hehe

then,we all gi hotel..we all stay kat mirama hotel...

tomorrow we all nak gi usha office baru n apartment kat area subang..

aku maybe stay kl sampai esk or jumaat..

3 Comments:

  1. syIDek~ said...
    bangge la ko en dpt jual banyak product..
    mesti nek gaji pas nih..
    haha..
    sisdee said...
    harus ada ole2 balik nnt ek :P
    Farani Mustafa said...
    http://ranigoround.blogspot.com/2009/06/uber-amazing-blog.html

    tagged!

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails