Wednesday, April 15, 2009

hari yang dinantikan telah aku lalui.

kalau aku dah cakap nak tengok,mesti aku akan gi tengok gak walau bagaimana sekalipun dugaannya.hihi.

aku rasa korang mesti tak caya aku gi sorang.n aku pon sebenarnya tak caye yang aku gi tengok sorang2.huhu..

nak wat camne,member2 semua jauh2.
nak ajak dak tomey,dia de kat shah alam plak.jauh tu.hihi..
aku pon nekad jelah gi sorang2..


malam semalam aku usha kat website schedule wayang kat gsc batu pahat n mbo batu pahat.
dua2 sama je time show nye.so,aku pilih gi gsc kat summit prade jerk.aku nak tengok pukul 12.15.


before aku grk,aku call gsc tu,tapi tak de orang angkat.tak kan tutup plak wayang..ke bankrup..hoho..aku bru ingat nak booking tiket.ne tau dah full ke.
so,dalam pukul 11.40pg aku grk dari rumah,nak tengok pukul 12.15.aku budjet ngam2 aku sampai bru nak start show.

aku sampai tepat 12.15pm...aku beli tiket.awek yang jaga kounter ticket tu siap tanya aku banyak kali.sorang ke?tak de mmbr ke?huhu...wat da f**k gurl..
suka ati aku r nak tengok sorang ke.ramai2 ke..ko sibuk apsal..




tiket gua

lepas beli tiket aku terus masuk panggung.

aku masuk time tu ngah triller movie coming soon..wolverine:cam menarik jerk...



then,aku dapat seat blkng sekali n tengah2..hihi..mmg puaslah aku tengok..



btw,cite yang aku nak tengok sangat2 ni cite
fast & furious 4.rugi beb kalau korang tak tengok kat wayang.sounds effect dia lagi masyuk beb..dari korang beli dvd pirates,better korang tengok kat wayang.



aku memang khusyuk tengok cite ni.duration time dia 1jam 50min.aku nak cakap kat sni,cite ni 80% action.memang kena dengan jiwa aku.den jiwa mat kereta.aku paling suka part
Dom Toretton n Brian O’Conner ikut misi penghantaran barang yang bernilai $60j tak silap aku.diorang race sampai dalam tunnel.mmg mantap r.memang mantap r action time kat sni.tapi kalau sapa yang tak tengok fast & furious dari 1st memang tak kan paham n rasa sendiri cite ni.

aku rasa ni lah last episode fast & furious.bagi spa yang tak tengok lagi.aku nak bagi tahu yang Dom Toretton (vin diesel) kene tangkap n kene penjara 25thn.

tapi banyak scene sedih r cite ni.1st skali time letty mati.pastu pasal
Dom Toretton n Brian O’Conner.last sekali Dom Toretton kene penjara.


muka suka setelah tengok wayang

aku puas coz dapat tengok cite ni walaupun lonely.huhu

9 Comments:

  1. nadia said...
    puas btol muke...hihi..
    sian g sorang..hmm..
    g test pon xbesh...syusyah!! wuwuu..
    ade toyol pon xgune..sadiss!
    alek2 kne ejek lak kan ngn diorg..kantoi...dush3..!!
    sYafiQ said...
    tau xpe..puas r coz dpt tgk.even sorng2 pon tapi syok gak r coz jiwa b ngn cite2 cmni..hihi..
    kn lg sronok if de org tu tmnkn..
    nadia said...
    huhuuu...sorryla..
    im kinda bz lately...
    if xbz pon xleh temankan jugakk..
    huahuahuahuaaa!!!
    red_scarlet said...
    pergh.
    lek ah tgk sonsorng..
    ak pon bnyk kali gak tgk sonsorng kt srmban tuh..
    syok weyh, x dek org kaco..
    hehe..
    sYafiQ said...
    to najwa:hihi...xpe..nxt time eh kta tgk wyng sme2

    to syidek:lyn beb tgk sorng2..hihi
    ley concntrate kat cite jerk..hoho
    nadia said...
    nape klau tgk ngn org..
    concentrate kat ape?? hahaha~!!
    sYafiQ said...
    hehe...
    ala awa ni...
    dia yg ajo ley lpe:p
    nadia said...
    ehhh..sy ke yg aja??
    bkn kamu yg aja sy ke..
    ee.....xmalu...
    xbaek tduh2..Allah marah
    hehehe...
    sYafiQ said...
    eh..
    kmu r yg ajo..
    huhu
    xnk ngaku xpe r:(

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails