Thursday, September 11, 2008

arini dh lbey sebulan lebey aku clash ngn hazimah...arini gak aku asyik teringat kat dia...time buka td tbe2 dia wsh selamat berbuka..b4 ni dia xmsg aku pon..klu msg pon bla aku msg dia jerk..tp kli ni dia msg aku dlu...but at da same time..aku mmg nk wsh buka kat dia...coz aku teringt kat dia...mmg susah beb nk lupekn org yg tul2 kta syg...mmg aku ngaku aku still syg dia n xley nk lpekn dia...ktorng ni mmg slalu clash den couple blk..hihi..gle ek ktorng ni...aritu aku sdey coz time brthdy dia aku xdpt jmpe dia...b4 ni aku mmg mrncng nk g jb but xde ksempatan r...aku bz ngn kje aku...huhu..sory zima..fiq xdpt nk wish face2face aritu..just dpt cll jerk..dgr suare jerk...b4 ni mmg ktorng xprnh gdh besar pon...ktorng ptus pon xde 1 pon sbb yg btul2 ley dtrima...ktorng still fwen n ok jerk...myb coz 2 2 dah saling faham-memahami kot...ktorng knl dh dkt 3tahun lbey...bnde2 yg smple pon ktorng still ingt lg...myb ktorng xde jdh lg kot...cme aku nk dia tau yg aku xley lpekn dia...bnyk memories ngn dia...lg2 g lpk kat area rmh dia tu..mmg best gle tmpt tu...tmpt makan pe nth nme dia..lpe r..hihi..tp kat permas jaya r...mmg kat stu suasana dia romantik gle..hihi...sjk bla aku romantik ni ek?huhu...myb rmai yg ingt aku clash coz gdh bsr ek...ktorng xprnh pon gdh beb...ktorng ptus pon coz 2 2 nk lonely dlu...bla dh ok slalu akn cple blk..hihi..nth pe2 jerk ek..but skunk ni better ktorng lonely dlu n wat haluan msng2...xnk de pe2 konflik berlaku lg..ktorng xnk hilang hubungn sahabat antara kami...

















gambar2 ni merupakan hari2 yg ktorng xley lpekn..hihi..de bnyk lg gambar2 lain.tp xpe r..yg lain tu biar jadi kenangan kami jerk...ok r..smpi sni je r aku nk kongsi cite aku ngn zima ni..ok r...





16 Comments:

  1. .rabiatulhuda alsagoff said...
    This comment has been removed by the author.
    sYafiQ said...
    hurm...
    fiq xley nk bukak buku baru r huda...
    coz fiq mmg tul2 xley lpekn dia n rse cm kami tul2 de chemistry..
    .rabiatulhuda alsagoff said...
    This comment has been removed by the author.
    ::.chocolate ice.:: said...
    aisey..topik cam jiwang plak kn..

    ko nasihat org suh lupekan..so,aplikasi ar kt dir ko bro..

    n bro..if u want to lonely,there no needs to break a relationship..

    bila kamu sepi..dan tidak biasa dengan kesepian..kamu akan mencari seseorg untuk ilangkan kesepian itu..

    dan mungkin yg baru itu..bukan insan bernama zima..

    we can't predict n know our future bro..

    so..sayangilah apa yg ada disisi..jgn bila die dh ilang..kau mula gila mencari blk..

    lu dh besar..even pendek pun..lu pikir ar sendiri bro.

    nasihat dr sahabat..

    bob
    ump
    kuantan
    malaysia
    .rabiatulhuda alsagoff said...
    This comment has been removed by the author.
    ::.chocolate ice.:: said...
    kawen cerai..???

    motif..??
    siggplus said...
    we r on d same page..tapi kalau aku dpt CTRL-Z kan semua yang aku pernah wat, aku akan wat...
    Tiada apa yang dapat ubah rasa sayang aku kt huda..

    aku syg dia, smpai bila-bila...
    aku dh ilang dia br aku sedar..silap aku..n i'm willing to change 4 her, dan sekarang aku dh berubah
    siggplus said...
    sorry 2 interrupt ur blog k..
    i juz cant stand d urge to comment..sorry again
    Echam said...
    ape ko mngarut nie bai???
    let by gone be by gone jer...
    ko pass no zima kat aku..
    biar aku adjst skit die utk BOB!!!
    wahahahahaa!!!!!
    FendyHekka said...
    cinta adik2. let bygone be by gone ler. umur muda lagi luas lagi masa depan. mungkin akan juper yg lebih baik nnt. buka la skit minda ko tuh... jgn ikut emosi jer. percaya la pada rezki n jodoh.



    p/s: well bro no women no cry ma...
    nyda said...
    haha
    dalam banyak2 komen akak paling suke komen bad..hik3~

    btol ckp abg fendi tu dik oii..
    kamu tu muda lagi
    huhuhu

    insyaAllah, kalau ade jodoh kamu ngn zima tak ke mana..tak pe abon, mak akan merestui hubungan kamu..kuang3~ lol

    *pandai je aku nasihat org..hahaha~
    NANA_arizona said...
    erm.. such a nice entry..ape yang aku leh advise kat sini..

    "mmg susah tuk melupakan.. tp belajarlah untuk tidak mengingati.."
    =p
    sYafiQ said...
    fendy:yup...aku tau tu fendy..hihi

    bad:ko nk ke?ne ley dow...hihi

    bob:aku tau bob pe yg ko mksdkn..ko pon phm kn aku cmne..

    kak nyda:hurm...akk tau kn cmne sy ngn dia...mmg ssh r nk lpekn dia coz ktorng mmg xley nk lari jauh r...yg best psl ktorng..ktorng xprnh gduh..

    nana:tul tu pe yg ko ckpkn tu...mmg ssh nk lupekn some1 lg2 yg dh lme knl n lg2 dh syg kn..
    .rabiatulhuda alsagoff said...
    smogo kmu bahgie ye fiq...+ ok blk ngn zima...
    huda doakn jodoh korg bpjgn...
    amin...
    nyda said...
    kamu ngan die ade iras2 la
    akak rase jodoh korg kuat la
    hehehe..
    kawen jgn lupe jemput tau~
    Farani Mustafa said...
    Err... Hatiku ini yang xpernah menipu... Jap2... (Pendek ni tengah tido, meh aku korek hati dia)... Eh? Apsal iras2 hati ayam je nih? Woi! Bangun la mangkuk! Kelas la! Len kali ko nak tido jangan la kunci pintu, orang nak kejut aku pegi kelas ramai, tapi kalau pintu kunci apalah gunanya!

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails