Sunday, April 13, 2008

1hari di kuantan

ari jumaat aritu aku kuo g kuantan..aku rse kuantan tu cm tmpt kencing aku jerk..haha...coz ptng tu aftr solat jumaat aku g kuantan ngn bad,k,nurul n meran...coz bad nk g bank.almaklum r dia nk kuokn duitn coz esknye ari sabtu dia de hari bersama keluarga...hehe...ari sabtu bank tutup..hehe..bad,jgn mrh yerk..hehe...pas bad stle merompak bank,kitorng g makan cendol no 1 kat kuantan..hehe..klu korng nk tau kat ne?kdai tu kat jln nk g TC..sblh shell klu korng perasan..mmg sedap r cendol kat stu..hehe...aku ske cndol pulut aiskrim..mmg sedap beb...n aku ske rojak mee dia..mmg sedap r...hehe..den ktorng g TC atas permintaan MERAN(bdk yg nk g jb mlm tu)...hehe..ktorng g explore ceruk2 yg de kat TC tu..hehe...smpi ke hujung ktorng explore...huhu..mmg best r...nsb baik xbwk tuala n bxr lain jerk..klu x mmg aku dh trjun dh..hehe...den dlm 6lbey ktorng pon blk ke UMP terchenta..haha...n mlm tu pkl 10 lbey aftr rani abes test,aku,rani,bad,bob n meran pon kuo...ktorng smpi kntn dlm pkl 11...den g mkn kat tg lumpor..hehe..mmg sedap r...ktorng time tu lynkn je dak yg nk g jb tu..hehe...


(selepas makan di tanjung lumpor)

den aftr mkn ktorng g anto PN. MERAN tu kat terminal...hehe..kat trminal tu berlaku adegan tragis yg skr untk dilupakan..hehe...ye r..berat ati nk melepaskn PN. MERAN kita g jb..haha...pdhl mmg ske gle..haha...jgn marah ye PN. MERAN..hehe...bus dia grk jerk ktorng bersorak smpi 1 terminal tgk ktorng gembira setelah PN. MERAN meninggalkan kami smua..

(PN. MERAN suka riang kerana nak pergi JB)

so tinggal r 4 org jejaka..hehe..ktorng pon pe lg..wat r kje ovrnite ktorng....cite ovrnite ni privacy ktorng...hehe..


(bad ngah bergayut ngan .... (muka ngantuk)
membincangkan hari keluarga
mereka..haha)


den ktorng blk UMP dlm pkl 6lbey coz aku kne g pekan 4 visit site K-SISWA....

9 Comments:

  1. Tunku Maheran said...
    biadap ye kamu panggil mem pn meran...
    huhu...
    korang sgt jahat...
    gi overnite di waktu ketiadaan mem...
    putus sahabat lah gini...
    wakakaka...

    citer di sebalik overnite itu sy tau...
    jeng jeng jeng...
    sYafiQ said...
    haha.....ala...jgn mrh pn. meran oi..haha...ala..jgn r bgtau spa2 mem..kmu je yg tau slain ktorng..hehe
    Rani-Go-Round said...
    Cerita disebalik overnite?
    Haha :D
    Apalah sangat yang dia tahu, hoho :D
    Sedikit sebanyak tak menggugat aku, haha :D
    Tak baik dow kau panggil Maheran sebegitu, marilah kita panggil Mrs. Buck!

    One Buck's Shorty coming up!
    sYafiQ said...
    hehe...tau xpe..si meran ni jst tau sket jerk...ley dktkn 5% je yg dia tau..hehe...hurm...ala..lg sedap PN. MERAN beb dr mrs. buck...haha
    Tunku Maheran said...
    ciss...
    ape yang korang rahsia kan eyh?...
    i demand the whole story from you guys...

    akan ade story time nnt bersama korang...
    xkire!xkire!xkire!
    sYafiQ said...
    haha...xkn trbocornye rhsia ktorng:p
    Rani-Go-Round said...
    Argh!
    Macam budak2 je orang ni!
    dakchomey said...
    hohoho....besh ke wat overnite ni?? slalu fara wat overmowning jerk...huhuhu
    sYafiQ said...
    hehe....best gak ovrnite ni..hihi

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails