Monday, August 11, 2008

i'm really sorry

sory r coz dh lme x update blog..coz bz r beb...huhu..pasni akn ku update sberapa bnyk yg ley..hihi...x ni aku cme nk cite psl dri aku kat UMP terchenta ni jerk..hihi...skunk ni aku bru pas kepenatan di weekend yg bnyk event yg aku kne join..huhu...1st sodt skills yg bengong tu..wawa..nsb baik dh lepas..tp tinggal sekali lg dlm bln septembr ni..wawa..help me...nsb baik r penceramah smua ok r..lyn kepala..haha...den,aku terjebak ngn MIS 2008 yg telah diadakan di Dewan Datuk Bahaman,KMPh pd hari sabtu malam ahad...memang cara r beb.sabtu pg smpi petang aku dok dgr soft skills den mlm aku g MIS den ari ahad aku de soft skills lg..nsb baik smpi tghri jerk..hihi..ptng ahad tu aku kuo ngn bad g kuantan..huhu...cakap tentang MIS ni..aku join time Kumpulan Teater Senandika wat perform jerk..aku kne jga teknikal ngn Kak Syikin n Kak Yun..hihi..mmg gle r MIS kali ni..ye r..ktorng dpt tau kne bwk cite Pusaka Sari pon last minute..3ari b4 perform..gle ke pe..huhu..nsb baik r dak2 SENANDIKA semua dh biase ngn kje2 cmni..tp xbiase r ngn last minute preparation ni...tp ktorng wat je r pe yg mmpu..aku rse perform kali ni lg mantap dr time MAKUM dlu..myb coz wat simple sgt kot..hihi..tp overall semua ok r...den blk aftr MIS tu ktorng r plng lmbt coz kne stlekn smua brng2 diangkut ke UMP dlu..huhu..ktong grk dr KMPh dlm pkl 3am xslp..den singgah mkn kat kedai AKAK DUDUK..hehe...smpi UMP dlm pkl 3lbey..huhu..blk2 jerk trus tdo...nsb baik r dpt bgn awl coz kne g soft skills..huhu...mmg last week mnggu yg memenatkan..huhu...tp yg pntng kta kne enjoy ngn life kta eh..jgn tension2 n emo..hihi

4 Comments:

  1. ::.chocolate ice.:: said...
    bgn awal pun coz tumpang tido kt blik den..nsb bek ko sadar..hihi

    att:tumpang tido kt blik..bkn tido sekatil..huahua..

    itu pun setelah sapik minta kebenaran abg2nya untuk menumpang tido kat umah aku..kuikui..
    sYafiQ said...
    oit bob.....syial ek lu..huhu
    Raja Azrul said...
    tahniah pasal MIS..

    ada masa kita jumpa lagi..hehehe..insyallah abang blanje nnt..
    FendyHekka said...
    huh mana ko punyer hapdet? jnji manis tp habuk pn xde...

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails